Світовий банк повідомив українцям чудову новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Світовий банк повідомив українцям чудову новину

Світовий банк повідомив українцям чудову новину
Джерело:  online.ua

Світовий банк у своїй презентації зазначив, що за рік рівень бідності в Україні знизився більш ніж на 2% - із 16,8% у 2018 році до 14,5% у 2019 році, повідомляє ONLINE.UA.

За словами представників банку, рівень бідності продовжує знижуватися завдяки зростанню зарплат і споживання. Окрім того, у Світовому банку нагадали, що реальна зарплата зросла на 9,5% у річному обчисленні в січні-вересні 2019 році передовсім за рахунок зростання оплати праці в приватному секторі через тиск трудової міграції.

"Трудова міграція залишається високою, і грошові перекази заробітчан продовжили зростати на 12% в річному зіставленні в січні-вересні 2019 року", - сказано в презентації.

 Варто зазначити, що раніше очільник Кабміну Олексій Гончарук розповів, як боротиметься з бідністю. Влада витрачатиме 30% від додаткового зростання ВВП на соціальне забезпечення і 70% на розвиток.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент Росії Володимир Путін заявив, що зараз за межею бідності перебуває близько 19 мільйонів росіян. Він переконує, що в 2000 році ця цифра була ще набагато більшою. Про це політик розповів під час щорічного послання Федеральним зборам РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?