"Свобода" спростувала повідомлення про марш на честь дивізії "Галичина" в Одесі
Категорія
Україна
Дата публікації

"Свобода" спростувала повідомлення про марш на честь дивізії "Галичина" в Одесі

"Свобода" спростувала повідомлення про марш на честь дивізії "Галичина" в Одесі
Джерело:  online.ua

Одеська обласна організація ВО "Свобода" не ухвалювала рішення про  проведення маршу з нагоди 73-річниці з дня створення дивізії "Галичина".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа Антона Геращенко.


"Тільки що в залі парламенту, говорив про цю "новину" з колегами депутатами від партії "Свобода" Юрієм Левченко, Андрієм Іллєнком, Олександром Марченко, Михайлом Головко", - написав нардеп.


"Жодного рішення партія "Свобода" з цього питання не приймала. Ніякого маршу не планувалося і не планується. Спроба створення інформаційної провокації - не вдалася", - додав Антон Геращенко.


Також нардеп закликав редакторів ЗМІ України до пильності і просив перевіряти "джерела" вибухонебезпечною "провокаційної інформації".


Раніше з'явилися повідомлення про те, що Одеська обласна організація ВО "Свобода" спільно з молодіжною націоналістичною громадською організацією "Сокіл" хочуть провести 28 квітня марш слави добровольців з нагоди 73-річниці з дня створення дивізії "Галичина".


Також,  під час святкування 72-ї річниці визволення Одеси від німецько-румунських загарбників, сталася бійка між націоналістами і активістами антиМайдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?