Священик став переможцем "Голосу країни-7": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Священик став переможцем "Голосу країни-7": опубліковано відео

Священик став переможцем "Голосу країни-7": опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Переможцем сьомого сезону популярного вокального талант-шоу "Голос країни" став священик УПЦ Олександр Клименко, який був у команді Тіни Кароль.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал 1+1.

Суперфінал, який відбувся в неділю, 23 квітня, складався з трьох раундів: після кожного за результатами голосування прощалися з одним співаком.

Першою вибула Ганна Кукса з команди Джамали. Потім з дистанції зійшла Віра Кекелія, наставником якої був Сергій Бабкін.

Читайте також: Священик проникливо виконав пісню Вакарчука на "Голосі країни": опубліковано відео

В результаті друге місце дісталося підопічній Потапа Інгред Костенко. Ну, а пісню, кліп, тримісячну ротацію на радіо і квартиру в Києві виграв Олександр Клименко.

Відзначимо, після оголошення результатів конкурсу, священик сказав, що віддає Інгрет Костенко ротацію на радіо і зйомки кліпу, а собі з призів шоу залишив квартиру.

В суперфіналі священик виконав пісню "Мамина любов", з якою прийшов на проект та розвернув всі чотири тренерських крісла.

Нагадаємо, 33-річний священик Олександр Клименко з Березані Київської області прийшов на проект "Голос країні-7" для того, щоб образ священика надихнув глядачів на молитву. Олександр править службу в маленькому храмі в селі Надра і в березанськой колонії, намагаючись і там давати людям шанс на зміну власного життя. Напередодні першого прямого ефіру отець Олександр вчетверте став батьком – у нього народилася дочка Софія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?