Свято наближається: Санта-Клаус вже доставив подарунки в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Свято наближається: Санта-Клаус вже доставив подарунки в Україну

Свято наближається: Санта-Клаус вже доставив подарунки в Україну
Джерело:  online.ua

Рано вранці 24 грудня казковий Санта-Клаус почав свій традиційний політ з доставки подарунків дітям у всьому світі. Він вже подолав безліч країн земної кулі і доставив майже 7,5 мільярда подарунків. Не забув і про Україну. На даний момент Санта вже наближається до свого дому на Гаваїях. Простежити за чарівним польотом Санта-Клауса онлайн можна на сервісі Noradsanta, який публікує відео в реальному часі, повідомляє ОNLINE.UA.

На карті видно, що різдвяна подорож Санти за традицією почалася зі східної частини нашої планети. Облітаючи земну кулю, не забув казковий чарівник і про дітей в Україні. Вночі з 24 на 25 грудня пролетів над Одеською областю, після чого відправився до російських дітей, а звідти в Африку.

Нагадаємо, в США традиція відстежувати політ Санта-Клауса перед Різдвом з'явилася ще в 1955 році. Її впровадив полковник Гарі Шоуп після того, як в рекламному оголошенні з "номером Санта Клауса", помилково було вказано телефон лінії командування ВПС. В результаті Шоупу довелося всю ніч на службі відповідати на численні дзвінки дітей з питанням про місцезнаходження Санти. Після цього він попросив підлеглих щорічно надавати дітям інформацію про те, де знаходиться Санта-Клаус в різдвяну ніч.

Організатори проєкту NORAD підтримують цю традицію за допомогою команди волонтерів, в яку входять як військові, так і цивільні особи. Протягом доби, поки Санта-Клаус облітає планету, команда проєкту відстежує рух літаючих саней Санти і повідомляє цю інформацію по телефону дітям з усього світу.

У минулому році за польотом Санти в реальному часі стежили понад 15 млн осіб з 200 країн світу. Цього року інтерес до події виявили ще більше людей.

Раніше ОNLINE.UA робив добірку оригінальних подарунків доньці на Новий рік і Різдво 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?