Свято сепаратизму: в ДНР мітинг з нагоди річниці захоплення ДонОГА
Категорія
Події
Дата публікації

Свято сепаратизму: в ДНР мітинг з нагоди річниці захоплення ДонОГА

Свято сепаратизму: в ДНР мітинг з нагоди річниці захоплення ДонОГА
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики так званої ДНР організували в окупованому Донецьку мітинг з нагоди річниці захоплення будівлі Донецької обласної адміністрації 7 квітня 2014 року, після якої почалося просування "русского мира" на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новости Донбасса".
Читайте також: Соцмережі розвеселила звістка про побиття в Донецьку видного сепаратиста
Видання посилається на повідомлення сепаратистських видань, а також на очевидців з соцмереж. Стало відомо, що в центрі окупованого міста на площі Леніна зібралося близько 10 тисяч осіб, тоді як самі відвідувачі заходу "знизили" відомості про відвідуваність до 3 тисяч.
При цьому до мітингу командир бойовиків незаконного формування "Схід" Олександр Ходаковський зазначив, що відвідати святкування "люб'язно запросили" працівників бюджетних установ.
Нагадаємо, 7 квітня 2014 року група проросійськи налаштованих активістів, підтримувана працівниками російських спецслужб захопила будівлю ДонОГА, проголосивши себе "владою" і звернувшись до Росії з проханням ввести війська в Україну.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  луганський активіст Микита Бондарев згадав, як у квітні 2014 року відбувалося захоплення сепаратистами будівлі СБУ в Луганську.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?