Сюди майже всіх тягне, це як ковток повітря - лікар про роботу на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Сюди майже всіх тягне, це як ковток повітря - лікар про роботу на Донбасі

Сюди майже всіх тягне, це як ковток повітря - лікар про роботу на Донбасі
Джерело:  online.ua

Один із засновників проекту "Укроп-Дентал" Ігор Ященко розповів, що лікарів тягне на Донбас, адже робота з військовими для них - це, як ковток повітря.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Майже всіх тягне. Тут інший вимір просто. Для стоматолога це - ковток повітря, коли він свою спеціальність не продає, а дарує. І це момент теж дуже-дуже емоційно наповнений. Тому що приїжджають вони - і перші дні консультують пацієнта так, як вони звикли це робити у себе на роботі. Пропонують варіанти: від найдешевшого і не найкращого лікування - до найкращого, але найдорожчого. Вони пацієнта підводять. А тут сидить боєць, і коли доктор йому починає розповідати, що можна зробити, дивиться на нього і каже: докторе, робіть... Він прийшов, довірився - і все. Він прийшов до своїх. Нах * р йому це все вислуховувати? Адже він знає, що ти зробиш йому те, що є кращим з можливого. І все. Так навіщо зайві розмови розводити?", - каже лікар.
Читайте також: В Україні армія з хворими зубами, і це створює серйозний ризик - лікар АТО 
"А якщо врахувати, що у нас є конкретні матеріали, конкретні інструменти, конкретна ситуація, то виходимо з того, що маємо. Плюс ми ж обмежені в часі, тому витрачати його на марні розмови - недозволена розкіш. Тож - стали в упряжку і працюємо!", - додав Ященко.
За його словами, лікарям подобається працювати на Донбасі і надавати допомогу тим, хто її потребує.
"І потроху це відходить. А в кінці лікарі через одного мінімум кажуть: слухай, я навіть уявити собі не міг, як це кльово - робити це не за гроші, а дарувати тим, хто потребує. Дуже круто!", - зазначив він.
Більше читайте в інтерв'ю Ігоря Ященка на ONLINE.UA: У Донецьку є зброя, яка стріляє на 60 км і дістане мирні міста - лікар АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?