Сюжет про нещасного підлітка на українському ТБ шокував мережу: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Сюжет про нещасного підлітка на українському ТБ шокував мережу: опубліковано відео

Сюжет про нещасного підлітка на українському ТБ шокував мережу: опубліковано відео

Користувачі мережі шоковані сюжетом телеканалу СТБ про підлітка, який хоче накласти на себе руки через проблеми зі статевим органом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Наталії Лігачової.
"Приголомшлива прем'єра! До лікарів нашого проекту прийде 14-річний хлопчик, статевий член якого нагадує решето - весь в свищах і шрамах", - йдеться в анонсі телешоу "Я соромлюсь свого тіла".
Читайте також: Скандал з СТБ і російськими військовими: з'явилася реакція Нацради


Користувачі обурені тим, що проблему підлітка показують на всю країну.
"А ось це хтось бачив? Оцініть і анонс. Ось немає слів", - прокоментувала новий випуск шоу на СТБ Лігачова.
Відома телеведуча Ольга Герасим'юк зазначила: "Штрафу, видно, мало було..."
Нагадаємо, раніше Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала телеканал СТБ на 1,655 млн грн за трансляцію телепередач, які можуть чинити негативний вплив на моральний розвиток дитячої і підліткової аудиторії.






У відповідь на критику генеральний директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський заявив, що хлопчикові допомогли, а при створенні сюжету журналісти не порушили Закон.




Як повідомляв ONLINE.UA,

в ефірі телеканалу СТБ 15 січня вийшло шоу "Битва екстрасенсів" виробництва російського телеканалу ТНТ за участю військового з РФ, який, за його словами, "служив" в Україні, що викликало шквал обурення в мережі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?