Та він з глузду з’їхав: відомі політики шоковані новою ідеєю Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Та він з глузду з’їхав: відомі політики шоковані новою ідеєю Трампа

Та він з глузду з’їхав: відомі політики шоковані новою ідеєю Трампа
Джерело:  online.ua

Політична еліта Данії вважає, що президент США Дональд Трамп повинен забути про ідею купівлі найбільшого у світі острова Гренландія у Данії. Негативні реакції політиків зібрала данська газетаEkstra Bladet, повідомляє ONLINE.UA.

Відомий політик та екс-прем’єр-міністр Данії Ларс Льокке Расмуссен вирішив навіть не сприймати всерйоз ідею купівлі Трампом Гренландії.

"Це певно першоквітневий жарт… але він геть не по сезону!" - заявив політик.

Його колега з Лівої партії, депутат Майкл Ааструп наголосив: "Гренландія не продається! Часи, коли легко можна бело купити землю і людей щасливо минули". Речник Данської народної партії Гренландії Сорен Есперсен висловився про ймовірні наміри американського президента ще жорсткіше.

"Якщо це правда, і він справді над цим працю, то це явний доказ того, що він з’їхав з глузду. Маю сказати як є: ідея продажу Данією 50 тисяч громадян Сполученим Штатам є абсолютним божевіллям. Якщо він справді вважає, що можна придбати цілу країну і цілий народ, це багато говорить про Трампа", - сказав політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?