"Таємна розмова" Путіна і Порошенка: в Росії не спростовують інформацію
Категорія
Світ
Дата публікації

"Таємна розмова" Путіна і Порошенка: в Росії не спростовують інформацію

"Таємна розмова" Путіна і Порошенка: в Росії не спростовують інформацію
Джерело:  ТАРС

Речник президента Росії Дмитро Пєсков не спростував і не підтвердив інформацію про "таємну розмову" Володимира Путіна з президентом України Петром Порошенком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Президент Росії в щоденному режимі здійснює найрізноманітніші контакти з міжнародної лінії, в тому числі з главами інших держав", - сказав Пєсков.

Читайте також: Путін і Порошенко обговорили телефоном великоднє перемир’я на Донбасі

"Далеко не всі з них стають темою для відповідних повідомлень прес-служб, так само як і в цілому заходи робочого графіка президента, що включає набагато більшу кількість зустрічей, нарад, контактів. Далеко не про всіх ми повідомляємо в ефір або на інформаційні агентства", - додав прес-секретар.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська газета КоммерсантЪ повідомила, що в першій половині квітня відбулася таємна телефонна розмова між Порошенком і Путіним з ініціативи української сторони; в Адміністрації президента України цю інформацію спростували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?