Таємно готуються до наступу: розвідка повідомила тривожні новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Таємно готуються до наступу: розвідка повідомила тривожні новини з Донбасу

Таємно готуються до наступу: розвідка повідомила тривожні новини з Донбасу
Джерело:  online.ua

Речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк повідомляє, що командування Збройних сил РФ приховано нарощує підготовку окупаційних військ на Донбасі до ведення наступальних дій.

Це підтверджують дані української розвідки, передає ONLINE.UA.

"На єдиному оперативному фоні та за єдиним задумом з двостороннім оперативно-стратегічним командно-штабним навчанням військ Південного військового округу ЗС РФ, на окупованих територіях сплановано проведення командно-штабного тренування з’єднань і частин 1-го та 2-го армійського корпусу (АК) ЗС РФ," - заявив Гуцуляк.

За його словами, у районах передових позицій з окремими підрозділами 1 та 2 АК окупантів проводяться тренування з відпрацювання елементів переходу до наступу. Так, в ході тренування одного з мотострілецьких підрозділів з висування на передній край, стався черговий випадок відкриття так званого "дружнього вогню", що призвело до загибелі двох російських військовослужбовців.

"У ході тренувань мінометного підрозділу окупантів обстріляно власний передовий опорний пункт, загинув один військовослужбовець. Командування російських окупаційних військ традиційно вживає активних заходів для приховування інформації про зазначені події", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованій Горлівці на міні бойовиків підірвалися діти, троє з яких загинули на місці події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?