Так виглядає божевілля: Зеленський звернувся до українців та росіян щодо Соледару
Категорія
Україна
Дата публікації

Так виглядає божевілля: Зеленський звернувся до українців та росіян щодо Соледару

Так виглядає божевілля: Зеленський звернувся до українців та росіян щодо Соледару
Джерело:  online.ua

9 січня глава держави Володимир Зеленський розповів про засідання Ставки, ситуацію на Донбасі, а також звернувся до українців та росіян.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Нове засідання Ставки 

9 січня український лідер скликав нове засідання Ставки. Команда Володимира Зеленського детально обговорила та проаналізувала ситуацію у Донецькій та Луганській областях – саме тих напрямках, які зараз найгарячіші.

Бахмут і Соледар, Кремінна і Сватове, загальні перспективи на Донбасі на найближчі тижні. Битва за Донбас триває. І хоч окупанти зараз сконцентрували найбільші свої зусилля на Соледарі, все одно результатом цієї важкої й тривалої битви стане звільнення всього нашого Донбасу, - розповідає президента.

За словами Володимира Зеленського, сьогодні на Ставці доповідали Головнокомандувач, командувачі, керівник розвідки. Команда глави держави робить усе можливе, щоб оперативно інтегрувати в нашу систему оборони нові бойові засоби й техніку, які Україна отримує від наших партнерів.

Звернення до українців та росіян щодо ситуації на Донбасі та у Соледарі

Володимир Зеленський подякував українським воїнам, які захищають наш Бахмут і проявляють максимальну стійкість.

Дякую всім бійцям у Соледарі, які витримують нові та ще жорсткіші штурми окупантів! Це надзвичайно важко – там майже не залишилося цілих стін... Завдяки стійкості наших воїнів там, у Соледарі, ми виграли для України додатковий час і додаткові сили, - пояснив президент.

Також глава держави публічно звернувся до Кремля та усіх росіян з риторичним запитанням.

А що хотіла Росія там виграти? Повністю все зруйноване, життя майже не залишилось. І тисячі їхніх людей втрачені: уся земля під Соледаром у трупах окупантів і в шрамах від ударів. Ось так і виглядає божевілля, - наголосив Володимир Зеленський.

Окрім того, президент повідомив, що підписав сьогодні ввечері укази про нагородження наших воїнів. Державними нагородами відзначені 573 бійці. З них 283 – посмертно.

Вічна пам’ять кожному й кожній, хто віддав своє життя за Україну! - підкреслив український лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?