Така "свобода слова" в ДНР: соцмережі насмішила історія з російськими журналістами
Категорія
Події
Дата публікації

Така "свобода слова" в ДНР: соцмережі насмішила історія з російськими журналістами

Така "свобода слова" в ДНР: соцмережі насмішила історія з російськими журналістами
Джерело:  online.ua

У соцмережах проіронізувалі над історією з  забороною журналістам російського телеканалу "Дождь" в'їжджати на окуповані бойовиками ДНР території Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"Журналісти телеканалу «Дождь» були запрошені до адміністративної будівлі "МГБ" ДНР для дачі пояснень за фактом незаконної журналістської діяльності і демонстрації відзнятих відеоматеріалів. При перегляді відеозаписів співробітниками міністерства встановлено, що вони носять необ'єктивний і провокаційний характер. У хибному світлі відображають соціально-економічну і політичну ситуацію в "Республіці", - йдеться у зведенні "МГБ" угруповання. - За порушення "закону" ДНР, що регламентує журналістську діяльність на території "Республіки", журналісти телеканалу «Дождь» громадяни РФ Полонський Василь Андрійович і Ерженков Сергій Борисович, виселені на територію Російської Федерації".


Така новина підняла бурю сарказму в мережі. Так, Necro Mancer написав: "Все, що ви хотіли знати про "свободу слова" в Т1".




Nova Gorlivka: "Це ж як розуміти (обурено) - видворено на територію РФ ?!) а як же одна країна? Не вийшло)"


той хто КОКА ПОГО: "Посилання на закон діряві дають? Невже у них є такий закон?"


karkardill: "Я боюся за долю людей, які давали інтерв'ю цим дурням. Ви впевнені, що ці клоуни не брали інтерв'ю у перехожих?".


Надія: "Канал Дождь опозиційний, от і вся відповідь, та ще й дозвіл у СБУ отримали".


Necro Mancer: "Швидше за "та ще й у Ходаковського (опальний ватажок банди бойовиків ДНР Олександр Ходаковський, - ред.) інтерв'ю взяли".


Нагадаємо, раніше  стало відомо, що двоє журналістів росЗМІ пропали в Донецьку, затримані "МГБ" ДНР.


Як повідомляв ONLINE.UA,  журналістам російського телеканалу "Дождь" заборонили в'їжджати на окуповану територію ДНР і 26 листопада вони вийшли на зв'язок в Ростові-на-Дону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?