"Такий відчай бере": мешканці "ДНР" скаржаться на відсутність зв'язку Vodafone
Категорія
Події
Дата публікації

"Такий відчай бере": мешканці "ДНР" скаржаться на відсутність зв'язку Vodafone

"Такий відчай бере": мешканці "ДНР" скаржаться на відсутність зв'язку Vodafone
Джерело:  news.liga.net

Жителі самопроголошеної "ДНР" вже два місяці живуть без зв'язку українського оператора Vodafone. Вони висловлюють масові скарги і обурення з цього приводу, відзначаючи, що вже сил немає терпіти те, що відбувається.

Як живеться в "ДНР" без Vodafone місцеві жителі розповіли виданню LIGA.net, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Глухо, як у танку: жителі "ДНР" обурені блокуванням Vodafone

Дончани відзначають, що на території "ДНР" і окупованого Донецька на сьогоднішній день працює тільки місцевий оператор бойовиків "Фенікс". Також жителів Донбасу виручає Інтертелеком. При цьому вони не втрачають надію на те, що Vodafone буде повністю відновлений в "ДНР".

Також мешканці "ДНР" розповіли, що майже кожен день їздять на ж/д вокзал, в Рутченково і Трудовських - там ловить зв'язок Vodafone, завдяки чому люди можуть зв'язатися з рідними і близькими, які проживають на підконтрольній Україні території.

"Сил немає, такий відчай бере, не можу з дитиною зв'язатися, важко на душі", - скаржиться на відсутність зв'язку дончанка, син якої навчається у Києві.

Нагадаємо, зв'язок Vodafone на окупованому Донбасі пропав 11 січня 2018 року. Через кілька днів його вдалося відновити на території "ЛНР", а в "ДНР" його немає досі. За даними компанії, відновити зв'язок в самопроголошеній республіці перешкоджає її так звана "влада", яка вирішила заробити на власному операторі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ЛНР" відновився зв'язок мобільного оператора Vodafone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?