Там було пекло: новий фейк росТБ про Європу розвеселив соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Там було пекло: новий фейк росТБ про Європу розвеселив соцмережі

Там було пекло: новий фейк росТБ про Європу розвеселив соцмережі
Джерело:  online.ua

Черговий фейк російських пропагандистських ЗМІ про жахливе життя в Європі розвеселив соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
РосЗМІ написали про пенсіонерку Наталію Медведську, яка в 2015 році приїхала в Росію зі Швеції. Вона розповіла пропагандистам, як у 2000 році вийшла заміж за норвежця і переїхала жити до Швеції, оформивши друге громадянство, проте через 10 років чоловік вигнав її з дому, відібрав документи і заявив свої права на її житло. Вона дійшла до Європейського суду з прав людини, але там нібито навіть не стали розглядати її скаргу. Повернувшись до Росії, жінка почала розповідати про погане життя в Швеції.
«Зараз економічне становище Швеції, на мій погляд, дуже нестабільне і складне. Дуже багато емігрантів. Як в Німеччині не знають, як вирішувати ці проблеми, точно так само і в Швеції. Дуже багато неблагополучних районів. Самі шведи ледве зводять кінці з кінцями, з роботою погано, політика постійно втручається», - каже росіянка.

Читайте також: РосЗМІ крупно зганьбилася з першою жінкою-космонавтом
За її словами, в Швеції зараз дуже загострилася русофобія, чому нібито сприяв Євромайдан в Україні.
«Особливо це пішло з 2014 року, коли трапився Майдан. Це полилося з усіх щілин, навіть з преси. Я перестала дивитися шведські передачі, новини, перестала читати шведські газети, тому що стільки брехні полилося!» - цитують жінку пропагандисти.
У мережі висміяли сюжет РосЗМІ.










Як повідомляв ONLINE.UA, в Швеції підлітки розповіли, як російські журналісти запропонували їм за гроші влаштувати акцію протесту на камеру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?