Там просто мавпи: Путін оконфузився через заяву про російську вакцину
Категорія
Світ
Дата публікації

Там просто мавпи: Путін оконфузився через заяву про російську вакцину

Там просто мавпи: Путін оконфузився через заяву про російську вакцину
Джерело:  online.ua

28 жовтня міжнародну спільноту шокувала резонансна новина про РФ. Стало відомо, що у деяких добровольців, які брали участь у випробуваннях російської вакцини "Супутник V", виявили коронавірус. Варто звернути увагу на те, що цю інформацію навіть підтвердив директор центру Гамалії, який розробив препарат, Олександр Гінцбург. Він почав виправдовуватися, що учасники досліджень, про яких йдеться, могли отримати не вакцину, а плацебо. Уже 29 жовтня скандальну російську вакцину кинувся захищати сам очільник Кремля Володимир Путін. Він почав запевняти росіян, що вакцина від коронавірусу вітчизняного виробництва працює ефективно і без збоїв, а вакцина Великої Британії - "з деякими збоями" через аденовірус мавпи. З такою заявою Путін виступив під час інвестиційного форуму, передає ONLINE.UA.

"Знаємо про те, що багато європейських країн уклали контракти на поставку вакцини з Великої Британії. На жаль, там є деякі збої. Вони роблять свою вакцину на основі аденовірусу мавпи (шимпанзе). А наші фахівці роблять на основі аденовірусу людини. Це є ракетоносіем, як кажуть фахівці, для того, щоб доставити потрібні компоненти в клітку живого організму— людини. І діє це ефективно, у нас немає жодного серйозного збою в цій сфері", — почав виправдовуватися після гучного скандалу Володимир Путін.

Він також не забув нагадати усім присутнім, що в Росії на підході вже третя вакцина від коронавірусу, однак наразі виникла проблема з виробництвом. Окрім того, очільник Кремля у своєму стилі похизувався, що має намір домовитися з іноземними державами про масове виробництво російської вакцини, де є всі умови і необхідне обладнання.

Користувачі мережі уже активно коментують нову дивну заяву Володимира Путіна.

"На людях досліди робили? Для совка це нормально — неугодних на уранові рудники чи в шарашки; краще б вже мовчав, ніж такі дурниці говорити; що ж він не прокоментував новий скандал з російською вакциною? соромно?; а хто, мені цікаво, у нас робив вакцину, якщо зараз в учасників випробовування фіксують коронавірус? не мавпи?;  — коментують заяву Путіна люди в мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ангела Меркель озвучила тривожне попередження німцям через пандемію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?