Там всі злочинці: соцмережі обговорюють нових людей Путіна в списку санкцій США
Категорія
Світ
Дата публікації

Там всі злочинці: соцмережі обговорюють нових людей Путіна в списку санкцій США

Там всі злочинці: соцмережі обговорюють нових людей Путіна в списку санкцій США
Джерело:  AP

У мережі обговорюють рішення Міністерства фінансів США про включення до санкційного "списку Магнітського" російських чиновників, підозрюваних у вбивстві колишнього розвідника РФ Олександра Литвиненка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.
Як пише агентство, до санкційного "списку Магнітського" потрапив глава Слідкома РФ Олександр Бастрикін, а також депутат Держдуми Андрій Луговий і підприємець Дмитро Ковтун, які підозрюються в причетності до отруєння колишнього російського розвідника і критика Кремля Олександра Литвиненка.

Читайте також: У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії
У новому списку санкцій США також значаться колишній керівник "Універсального банку заощаджень" Геннадій Плаксін і екс-співробітник Слідкома РФ Станіслав Гордієвський.
У мережі прокоментували рішення США.






Згідно "Акту Магнітського", схваленому в 2012 році, були введені візові обмеження і заморожування активів щодо порушників прав людини в Росії.
Нагадаємо, Олександр Литвиненко помер 23 листопада 2006 року в Лондоні в результаті отруєння радіоактивним полонієм-210, який підлили йому в чай. При цьому,  британський суддя Роберт Оуен в доповіді за підсумками публічного розслідування смерті Литвиненка назвав "ймовірно причетними" до його смерті екс-главу ФСБ Миколи Патрушева і президента Росії Володимира Путіна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент США Барак Обама підписав указ про нові санкції проти Росії, введені, в тому числі, проти співробітників спецслужби Володимира Путіна - ФСБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?