Танки США в Польщі: відео з бойовою технікою і солдатами захопило соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Танки США в Польщі: відео з бойовою технікою і солдатами захопило соцмережі

Танки США в Польщі: відео з бойовою технікою і солдатами захопило соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі захопили відео, на яких показані танки з США, які прибули до Польщі в рамках програми зі зміцнення східного флангу НАТО.
Про це повідомляє з посиланням на відео, опубліковані в Youtube.
До Польщі прибула тільки перша частина американської бронетанкової колони. Мета місії - стримування російської агресії по всьому периметру країн Східної Європи.
"Ми бачимо більш агресивну і самовпевнену Росію. Ми бачимо Росію, яка інвестувала значні кошти у власні збройні сили, в нові військові засоби. І Росію, яка хоче використовувати ці кошти проти сусідів. Таку поведінку ми вже бачили в Грузії і Україні, з незаконною анексією Криму і підтримкою сепаратистів. Ось чому НАТО так реагує", - коментував розміщення техніки НАТО генсек Альянсу Йенс Столтенберг.

Читайте також: Американ ські танки в Європі показали декількома вражаючими відео






Користувачів мережі вразили танки США.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше партія американської бронетехніки прибула на базу в голландське місто Ехелсхоф, де було надано місце для розміщення "стратегічно важливого військового арсеналу" армії США, в який входять танки Abrams, бойові машини Bradley і самохідні гаубиці Paladin.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?