Тайсон Ф'юрі різко відповів на заклик Усика щодо проведення бою між ними
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон Ф'юрі різко відповів на заклик Усика щодо проведення бою між ними

Тайсон Ф'юрі  різко відповів на заклик Усика щодо проведення бою між ними
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC, британець Тайсон Ф'юрі готовий повернутись на ринг заради бою з українським боксером та володарем чемпіонських поясів WBO, WBA, IBF і IBO Олександром Усиком.

Джерело: Instagram-сторінка Тайсона Ф'юрі

Ф'юрі готовий битись з Усіком

Скандальний британець заявив, що готовий позбавити Усика поясів у разі, якщо отримає непогані гроші за цей бій.

Я тільки що бачив, як Джошуа вдруге програв Усику, він був не в собі. Англію позбавили чемпіонських поясів, але у мене є рішення. Якщо ви хочете повернути всі ці пояси додому, пошліть циганського воїна, пошліть мене, і я позбавлю українського бомжа його поясів, як я зробив з останнім українським бомжем. Якщо ви хочете найкраще, ви повинні за це платити. Це буде дуже дорого, так що дістаньте чекову книжку, і я позбавлю українського бомжа поясів, - заявив скандальний британський боксер, але потім видалив власний пост.

Свій останній бій Тайсон Ф'юрі провів 24 квітня 2022 року. Циганський король відправив у нокаут потужним аперкотом Ділліана Уайта і захистив свій пояс чемпіона світу WBC. Після цієї перемоги Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри.

При цьому Усик вже відібрав у Ф'юрі один з його поясів. Завдяки перемозі над Джошуа українець не тільки захистив свої титули, а й завоював титул чемпіона за версією журналу "The Ring".

Після перемоги над Ентоні Джошуа український чемпіон викликав на бій Тайсона Ф'юрі.

Ф'юрі не пішов на пенсію, він хоче боксувати. Я буду боксувати або з Тайсоном Ф'юрі, або не буду боксувати взагалі, - заявив Усик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?