Тайсону і Джонсу дозволили нокаутувати один одного попри виставковий бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсону і Джонсу дозволили нокаутувати один одного попри виставковий бій

Тайсону і Джонсу дозволили нокаутувати один одного попри виставковий бій
Джерело:  online.ua

Легендарне повернення на ринг боксера-важковика Майка Тайсона проходитиме майже по правилах повноцінного бою. Разом з Роєм Джонсом вони отримали дозвіл на нокаут суперника. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву організатора виставкового бою Райана Кавану.

За його словами, бій проходитиме за присутністю суддів.

"Ми знаємо, що навколо нас багато фальшивих чуток, тому будемо гранично ясними: WBC буде вести рахунок. У бою може бути нокаут, а також в ньому буде переможець. Всі, хто говорять про відсутність суддівства або переможця, або не розуміють правил, або відпрацьовують власний порядок денний. Це не обговорюється. 100%", - наголосив промоутер.

Він додав, що відмінності все ж таки будуть.

"Єдині відмінності від справжнього поєдинку — бій пройде в 12-унцовие рукавичках і в ньому буде 8 раундів по 2 хвилини, а не 3. Ось і все", - наголосив Кавана.

Згідно з інформацією медіа, гонорар Тайсона за цей бій сягає 10 мільйонів доларів США. Водночас Джонс отримає 3 мільйона.

Передбачається, Що боксери зійдуться на рингу вже 28 листопада. Бій планували провести раніше, однак йому завадила пандемія коронавірусу COVID-19 та відповідний карантин.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі накинувся з критикою на тактику Олександра Усика. Він вважає, український боксер погано виступив у бою проти Дерека Чісори, оскільки ледь-ледь вивів його з нічиєї.

На думку британця, українському бійцю необхідна була більш переконлива перемога, бо Чісора вже знаходиться на кінцевій стадії кар’єри. Він вважає, таким чином Усик не може довго протриматися в обраному важкому дивізіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?