Телеканал Міноборони Армія ТБ починає супутникове мовлення
Категорія
Україна
Дата публікації

Телеканал Міноборони Армія ТБ починає супутникове мовлення

Телеканал Міноборони Армія ТБ починає супутникове мовлення
Джерело:  online.ua

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення надати супутникову ліцензію телеканалу Міноборони “Армія ТБ”.

 Джерело: Засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Телеканал Армія ТБ отримав супутникову ліцензію

 Повідомляється, що до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення звернулася центральна телерадіостудія Міноборони щодо видачі ліцензії на супутникове мовлення під логотипом "Армія ТБ".

 Головний Продюсер каналу Ілларіон Павлюк продемонстрував презентацію, у якій показав усі переваги надання каналу ліцензії та відповів на усі питання членів Національної ради.

 Після цього відомство ухвалило рішення надати супутникову ліцензію телеканалу Міноборони “Армія ТБ”.

 За рішення усі члени Нацради проголосували одноголосно.

 Термін дії ліцензії становитиме 10 років.

 Який контент показуватимуть на телеканалі Армія ТБ

 Головний продюсер телеканалу розповів, що основними цілями телеканалу є нагадування громадянам України про війну та залучення їх до допомоги війську України.

 Він наголосив, що телеканал вестиме мовлення на теми про військових і для військових, проте інформація буде достовірною і зрозумілою для всіх.

 Військові створюють телеканал, який розвіює туман війни, збільшує кількість і якість матеріалів як з фронту, так і матеріалів про військо, озброєння, безпеку, про військових, про волонтерів, проблеми та перемоги, – сказав він.

 Ядром цільової аудиторії каналу, за заявою продюсера, будуть військовослужбовці, адже інформація буде "для них і про них".

 Весь контент при цьому буде зрозумілий для цивільних людей та викладений доступною для усіх мовою.

Також він зазначив, що публікуватиметься набагато більше якісних матеріалів з фронту, в ефірі збільшиться кількість кваліфікованих експертів із ЗСУ та ретельніше регулюватиметься питання інформаційної гігієни.

Він додав, що команда “Армія-ТБ” складатиметься з фахових медійників, які служать у ЗСУ.

До команди проєкту входитимуть:

  • Ілларіон Павлюк,

  • Євген Самойленко,

  • Роман Вінтонів (відомий як Майкл Щур),

  • Інна Руденко,

  • Остап Малашняк,

  • Володимир Рибась.

 Це ті люди, які добре знаються на медійній справі, але при цьому дуже добре розуміються на безпеці та ефективно інформують людей про військо та війну, – сказав Павлюк.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?