Тепер контрактникам платитимуть більше - Полторак
Категорія
Економіка
Дата публікації

Тепер контрактникам платитимуть більше - Полторак

Тепер контрактникам платитимуть більше - Полторак

Міністр оборони Степан Полторак заявив, що грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом буде більше середньої зарплати по Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Незважаючи на важкі економічні умови, вперше в історії нашої держави грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом буде більше середньої плати в цілому по Україні", - сказав він на засіданні Кабінету міністрів.
"Такого жодного разу за весь час незалежності України не було, коли у військового є можливість обрати професію захисника Вітчизни і за це отримати гідне грошове забезпечення", - сказав Полторак.
Міністр сподівається, що це дозволить зміцнити Збройні сили і обороноздатність України.
"Наприклад, стрілок зараз отримує 2 341 гривню - той хлопець, який підписав перший контракт. Ми плануємо, що він буде отримувати 7000 гривень", - сказав Полторак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?