Тепер потрібен балет з Путіним: Кобзона висміяли за пісню про Моторолу
Категорія
Світ
Дата публікації

Тепер потрібен балет з Путіним: Кобзона висміяли за пісню про Моторолу

Тепер потрібен балет з Путіним: Кобзона висміяли за пісню про Моторолу
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж жорстко розкритикували  російського виконавця і депутата Держдуми Йосипа Кобзона, який в Москві заспівав пісню, присвячену вбитому бойовику ДНР Арсену Моторолі Павлову.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Відзначимо, що російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев прокоментував вчинок Кобзона: "Краще б живій каністрі присвятив. "А У НАС У ДВОРІ Є ДЕВЧОНКА ОДНА...".


Читайте також: Кобзон в Донецьку пообнімався з ватажком ДНР: з'явилося відео



Відомий російський журналіст Олександр Сотник також висловився з цього приводу: "Кобзон заспівав пісню, присвячену Моториле. Достойно, чо. Чи не Нємцову ж, вбитому у Кремля, пісню присвячувати. Мотор - свій, ментально близький. Йому людину було вбити - як Кобзону висякатися. Так що чекаємо симфонію про героя - нехай Ролдугін напише, фільм художній чекаємо від Михалкова, роман від Прілепіна. А краще - балет, з передсмертним адажіо в ліфті. А потім на урядових концертах конферансьє буде оголошувати: "Раздедюх з улюбленого балету "Смерть Моторили" . Партію Путіна виконує Цискарідзе, партію загиблого - В'ячеслав Лопатін".




Григорій Кольцов: "Кобзона та інших громадян, що на слуху, використовує зграя, безумовно. Зрозуміло для чого, щоб подовше протримати співгромадян в анабіозі".


Світлана Журавель: "Це жах жахливий!... І весь обезьянник стоячи слухав..."


Алекс Бабич: "Який співак, така й пісня".


Mike Malukov: "І ось всіх перерахованих прям в Пальміру, нехай подвиг моторили повторюють..."


Irina Timofeyeva: "Починати треба відразу з балету!".


Оксана Тімановскій: "Бути, свого часу, шанованою людиною і так безславно закінчити..."


Як повідомляв ONLINE.UA,  ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсеній Моторола Павлов загинув від вибуху в ліфті власного будинку в Донецьку увечері 16 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?