"Тепер схожа на Джолі": нова кохана Бреда Пітта неочікувано змінила імідж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Тепер схожа на Джолі": нова кохана Бреда Пітта неочікувано змінила імідж

"Тепер схожа на Джолі": нова кохана Бреда Пітта неочікувано змінила імідж
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Шарліз Терон, якій продовжують приписувати роман з Бредом Піттом, приголомшила учасників церемонії Оскар-2019. Красуня кардинально змінила імідж і, за словами фанатів, стала схожую на колишню дружину Пітта - Анджеліну Джолі, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Терон вдалося приголомшити всіх учасників світського заходу. Перед камерами Шарліз Терон засвітила кардинально інший образ: знаменита білявка чи не вперше змінила колір волосся та стала брюнеткою. Для урочистої церемонії Оскар-2019 розкішна Шарліз Терон обрала приталену сукню блакитного кольору від бренду Dior. Вбрання підкреслило її струнку талію та оголило спину. Зірка відмовилась від спідньої білизни, що додало пікантності її вигляду", - сказано в повідомленні.

Чарівний образ красуня доповнила коштовними прикрасами. Акторка зробила денний макіяж, підкресливши свою природну красу.

"Тепер схожа на Джолі; ні, не схожа - у них різний типаж; це її Пітт попросив? не може забути Анджеліну; неочікувано, але їй дуже личить; яка краса; так, трохи схожа на Джолі", - сперечаються фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Шарліз Терон вперше прокоментувала чутки про роман з Бредом Піттом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?