Тепло повертається: синоптики розповіли, коли в Україні закінчаться дощі
Категорія
Україна
Дата публікації

Тепло повертається: синоптики розповіли, коли в Україні закінчаться дощі

Тепло повертається: синоптики розповіли, коли в Україні закінчаться дощі
Джерело:  online.ua

У понеділок, 14 травня в Україні збережеться холодна погода з дощами і вітром. Вже у вівторок, 15 травня в країну почне повертатися тепло.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За прогнозом синоптика, погода в Україні 14 травня буде залишатися диванно-серіальною. Температура повітря в регіонах буде зберігатися на відмітках +14...+ 18 градусів, які будуть супроводжуватися дощами з грозами та сильними шквальними вітрами.

Погода в Україні 14 травня

З вівторка, 15 травня, за прогнозом синоптика, тепло почне розкручуватися в Україні. Тільки на сході і заході України триватимуть дощі, а на всій іншій території встановиться суха і тепла погода. Температура повітря підніметься до +23...+ 25 градусів.

Погода в Україні 15 травня

В кінці робочого тижня Україну знову накриють дощі. У п'ятницю, 18 травня зливи з грозами пройдуть по всій території країни, але при цьому буде тепло - температура повітря складе +24...+ 26 градусів.

Погода в Україні 18 травня

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії перед травневими святами випав сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?