Теракт на найбільшій базі НАТО: стали відомі нові деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт на найбільшій базі НАТО: стали відомі нові деталі

Теракт на найбільшій базі НАТО: стали відомі нові деталі
Джерело:  online.ua

В результаті  теракту на найбільшій базі НАТО "Баграм", що знаходиться в північній провінції Афганістану Парван, загинуло чотири людини, ще 14 були поранені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий телеканал "Толо".


Нагадаємо, що бойовик угрупування "Талібан" в одязі робочого проник на територію авіабази "Баграм", після чого привів в дію вибуховий пристрій. При цьому, таліби заявили, що готували план атаки захищених об'єктів військової бази НАТО протягом 4 місяців.


Видання RTTNews, в свою чергу, відзначає, що терористи здійснили диверсію під час того, як люди збиралися святкувати День ветеранів.


Відзначимо, що раніше  повідомлялося про трьох загиблих і 13 постраждалих в результаті теракту на базі НАТО "Баграм" в Афганістані.


Як повідомляв ONLINE.UA, на початку місяця  в Діярбакирі на південному сході Туреччини вибухнув замінований автомобіль, загинули вісім чоловік, ще більше сотні постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?