Теракт у Стамбулі: з'явилося нове відео моменту вибуху
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у Стамбулі: з'явилося нове відео моменту вибуху

Теракт у Стамбулі: з'явилося нове відео моменту вибуху
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося нове відео з кадрами вибуху в турецькому Стамбулі 10 грудня, що забрав життя щонайменше 38 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецькі ЗМІ.


Також стало відомо, що число затриманих за підозрою в причетності до теракту в Стамбулі склало 13 осіб. Про це заявив міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу 11 грудня.


При цьому віце-прем'єр Туреччини Нуман Куртулмуш заявив про ймовірну причетність забороненої в країні Робочої партії Курдистану (РПК) до теракту біля стадіону в Стамбулі. "Це поки не остаточно, але є вказівки на те, що це зробили РПК", - сказав Куртулмуш, якого цитує телеканал CNN Turk.


Читайте також:  Вибух біля стадіону в Стамбулі: з'явилися нові подробиці і відео моменту


Відзначимо, в результаті подвійного теракту біля стадіону "Водафон Арена" в районі Бешикташ в Стамбулі, де був підірваний замінований автомобіль і вчинив атаку терорист-смертник, загинули 38 людей, 155 постраждалих перебувають у лікарнях.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Стамбулі увечері 10 грудня недалеко від стадіону Vodafone Arena прогримів вибух, що забрав життя кількох десятків людей. Міністр транспорту Туреччини Ахмет Арслан назвав вибух терактом на своїй сторінці в Twitter.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?