Теракт в Берліні: з'явилися нові відео і подробиці про вбивцю
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Берліні: з'явилися нові відео і подробиці про вбивцю

Теракт в Берліні: з'явилися нові відео і подробиці про вбивцю
Джерело:  Welt

Чоловік, який протаранив на вантажівці натовп людей на різдвяному ярмарку в Берліні, є 23-річним громадянином Пакистану, який в'їхав на територію Німеччини як біженець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на німецьке видання Die Welt.
За даними видання, підозрюваного звуть Навід Б., він нібито народився 1 січня 1993 в пакистанському місті Турбаті, в Німеччину в'їхав в лютому 2016 року через австро-німецький кордон в місті Пассау в Нижній Баварії.

Читайте також: Теракт в Берліні: в світі побачили очевидну вигоду Путіна
Канцлер Німеччини Ангела Меркель виступила з заявою у зв'язку з трагедією в Берліні, сказавши, що 12 чоловік стали жертвами терористичного акту, який, ймовірно, був здійснений людиною, яка попросила у Німеччині притулку.
"Я знаю: якщо підтвердиться, що людина, яка вчинила цей злочин, просила Німеччину про захист і притулок, то нам всім буде особливо важко це усвідомлювати. Це буде особливо бридко по відношенню до тих багатьох і багатьох німців, які щодня активно допомагають біженцям, і по відношенню до тих багатьох людей, які дійсно потребують нашої допомоги і намагаються інтегруватися в нашій країні", - цитує Меркель Deutsche Welle.
Вона також висловила співчуття жертвам нападу і запевнила, що те, що трапилося, буде розслідувано і винних буде притягнуто до відповідальності і покарано з усією суворістю закону.
"Ми не хочемо відмовлятися від різдвяних ярмарків, не хочемо жити в страху. Ми хочемо жити вільно і відкрито", - сказала глава німецького уряду.



Як повідомляв ONLINE.UA, терористичне угрупування ІДІЛ взяло на себе відповідальність за теракт в Берліні, де вантажівка в'їхала в натовп людей під час ярмарку, в результаті чого загинули 12 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?