Теракт в Києві: СБУ назвала нову версію замаху
Категорія
Події
Дата публікації

Теракт в Києві: СБУ назвала нову версію замаху

Теракт в Києві: СБУ назвала нову версію замаху
Джерело:  online.ua

У розслідуванні вибуху, який 25 жовтня стався в Солом'янському районі, розглядається версія про замах на співробітників телеканалу "Еспресо".

Про це в рамках брифінгу розповів керівник СБУ Василь Грицак, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Замах на Мосійчука в Києві: лікарі розповіли про стан нардепа

Відзначається, що на даний момент слідство не має пріоритетних версій, проте їх розглядається відразу кілька, - замах на нардепа Ігоря Мосійчука, екс-міліціонера, охоронця або співробітників "Еспресо".

За словами Грицака, вибуховий пристрій був закладений в моторолері "дуже професійно".

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 25 жовтня на виході з офісу каналу "Еспресо" на вулиці Міцкевича стався вибух, внаслідок якого загинуло двоє людей, а ще троє були поранені.

Спочатку вважалося, що російські спецслужби здійснили замах на життя Ігоря Мосійчука, проте незабаром експерти заявили, що метою вибуху імовірно був колишній правоохоронець Михайло Мормиль, що не дійшов близько сотні метрів до власного будинку, і, за словами друзів, останнім часом скаржився на переслідування .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?