Теракт в Пітері: у МВС розповіли, як стежитимуть за порядком у Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Теракт в Пітері: у МВС розповіли, як стежитимуть за порядком у Києві

Теракт в Пітері: у МВС розповіли, як стежитимуть за порядком у Києві
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що у зв'язку з терактом, який 3 квітня стався в метро Санкт-Петербурга, забезпечувати порядок у Києві будуть 8 тисяч правоохоронців.
Про це повідомляє 112 Україна з посиланням на Українські новини, передає ONLINE.UA.
"Можу сказати, що, безперечно, будуть вжиті відповідні заходи щодо посилення патрулювання вулиць, зокрема столиці. Кількість правоохоронців, яку попередньо буде залучено до здійснення патрулювання - 8 тисяч представників правоохоронних структур", - сказав Шкіряк.
Читайте також: Приватна розвідка США про теракт в Санкт-Петербурзі: за будь-якої версії у Росії будуть проблеми
За його словами, до патрулювання вулиць планується також залучити співробітників Національної гвардії і Національної поліції.
Нагадаємо, 3 квітня о 14:40 у вагоні метро Санкт-Петербурга стався вибух, в результаті якого загинули 14 осіб, постраждало 51 осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото уродженця Киргизії, громадянина Росії Акбаржона Джалілова, якого розглядають як ймовірного виконавця теракту в метро Санкт-Петербурга.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?