Теракт в Стокгольмі: ЗМІ заявили про нове затримання, з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Стокгольмі: ЗМІ заявили про нове затримання, з'явилося фото

Теракт в Стокгольмі: ЗМІ заявили про нове затримання, з'явилося фото
Джерело:  Expressen

ЗМІ заявили про затримання шведськими правоохоронцями другого підозрюваного в причетності до скоєння  наїзду на натовп людей в центрі Стокгольма.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеву газету Expressen, що цитує джерела в правоохоронних органах.


Читайте також: Теракт в Стокгольмі: з'явилося нове драматичне відео


Інформується, що чоловік, який був узятий під варту в ніч на 8 квітня в передмісті Стокгольма Юльсте, має зв'язок з іншим підозрюваним, який раніше був затриманий на північ від Стокгольма, в Марстені.


Відзначимо, що офіційно про затримання другого підозрюваного в здійсненні теракту ще не повідомлялося. У мережі з'явилося фото з місця затримання:



У той же час, шведські правоохоронці вважають першого затриманого водієм вантажівки, який скоїв наїзд на натовп людей, однак, за даними телеканалу SVT, відзначають, що "не можна бути впевненим на 100%".


Примітно, що в багажнику вантажівки при огляді була виявлена ​​саморобна бомба.


Як повідомляв ONLINE.UA, 7 квітня в центрі Стокгольма на пішохідній вулиці Дроттнінггатан вантажівка в'їхала в натовп людей.  В результаті теракту загинули чотири людини, ще 15 отримали ушкодження.


Увечері  7 квітня правоохоронні органи Швеції заявили про затримання підозрюваного у справі про здійснення теракту в Стокгольмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?