Теракт в Стокгольмі: з'явилися дані про нового загиблого і затриманого
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Стокгольмі: з'явилися дані про нового загиблого і затриманого

Теракт в Стокгольмі: з'явилися дані про нового загиблого і затриманого
Джерело:  The Local

В результаті  теракту в Стокгольмі 7 квітня  загинуло чотири людини, ще 15 отримали ушкодження.


Про це заявили шведські поліцейські в ході прес-конференції увечері 7 квітня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TT News Agency.


Читайте також: Теракт в Стокгольмі: з'явилося відео моменту трагедії


Також стало відомо про арешт людини, що імовірно має відношення до скоєного теракту.


"Ми заарештували людину, яка представляє інтерес для нас, - підкреслив правоохоронець Ян Евенсон і додав: - Заарештований підходить під опис людини, що розшукується нами".


У той же час, співробітники правоохоронних органів відмовилися надати більше інформації про особу затриманого, в тому числі і про його національність.


Нагадаємо, вдень  7 квітня на пішохідній вулиці в центрі Стокгольма викрадений автобус в'їхав у натовп людей біля торгового центру. Раніше було відомо про трьох загиблих в результаті події.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'являлася інформація про затримання однієї людини, причетної до теракту в Стокгольмі, проте її спростовували шведські правоохоронці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?