Теракт в центрі Лондона: кількість жертв збільшилася
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в центрі Лондона: кількість жертв збільшилася

Теракт в центрі Лондона: кількість жертв збільшилася
Джерело:  BBC

У мережі з'явилися дані про нових загиблих в результаті нападу у будівлі парламенту Великобританії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
"Поліцейський і жінка були вбиті біля парламенту в центрі Лондона в результаті теракту", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті теракту загинули дві людини – поліція застрелила нападника, а поранена їм жінка померла в лікарні від отриманих ран.
Читайте також: У мережі з'явилися фото "лондонського терориста", нові відео і подробиці
Між тим, журналісти видання The Guardian заявили, що число загиблих досягло чотирьох осіб, а поранення отримали близько 20 людей.
"Поліція підтвердила, що чотири людини загинули в сьогоднішній атаці на Лондон, включаючи поліцейського і нападника. Не менше 20 людей отримали поранення", - зазначили журналісти.
Як стало відомо, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей скликає екстрене засідання надзвичайного антикризового комітету COBRA, яке буде присвячено нападу біля парламенту в Лондоні.
У той же час, близько сотні туристів вже більше двох годин заблоковані на колесі огляду London Eye над Темзою, яке було зупинене після повідомлення про стрілянину на Вестмінстерському мосту, повідомляє Mirror.
Тим часом люди, які перебували на атракціоні, викладають у соцмережах фото з видами на Вестмінстерський міст.


Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в мережі були опубліковані фото можливого терориста, а також припущення про те, що нападників у Лондоні було двоє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?