Теракт в Туреччині: кількість постраждалих зростає, з'явилося нове відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Туреччині: кількість постраждалих зростає, з'явилося нове відео

Теракт в Туреччині: кількість постраждалих зростає, з'явилося нове відео
Джерело:  NTV

Стало відомо, що кількість постраждалих в результаті  теракту в місті Кайсері в центральній частині Туреччини  зросла до 55 осіб.


Про це заявив глава турецького Міністерства внутрішніх справ Сулейман Сойлу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NTV Turk.


"В даний час в лікарнях перебувають 55 поранених", - заявив Сойлу і зазначив, що з них 12 осіб знаходяться в реанімації.


Читайте також: У Туреччині прогримів потужний вибух, є жертви: з'явилися фото і відео


Нагадаємо, в турецькому Кайсері вибухнув замінований автомобіль в той час, як повз нього проїжджав автобус, який перевозив військовослужбовців. В результаті теракту загинуло 13 осіб, проте, згідно з попередніми даними посольства України в Туреччині, українці в результаті вибуху не постраждали.


У мережі з'явилося нове відео з місця вибуху у корпусу Університету Ерджієс в Кайсері:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  джерело в Міноборони Туреччини інформувало, що в результаті теракту в Кайсері, крім 13 загиблих, зафіксували 48 постраждалих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?