Тереза Мей потролила Трампа незвичним подарунком
Категорія
Світ
Дата публікації

Тереза Мей потролила Трампа незвичним подарунком

Тереза Мей потролила Трампа незвичним подарунком
Джерело:  AP News

Прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей передала президенту США Дональду Трампу незвичний подарунок, зміст якого натякає на не зовсім правильний напрямок дій американського лідера. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press, в якості подарунка від глави британського Кабінету міністрів було обрано оформлений у рамку машинописний проект Атлантичної хартії.

Подарунок Терези Мей та її чоловіка Філіпа є декларацією, яку в серпні 1941 року підписали британський прем’єр-міністр Уїнстон Черчилль і президент США Франклін Рузвельт. У цьому документі зазначаються спільні цілі для всього світу: вільна торгівля, роззброєння та право націй на самовизначення.

Пізніше ця декларація стала однією з основ формування Організації Об'єднаних Націй і Світової організації торгівлі.

Як відомо, президент США останні місяці проводить політику обмеження вільної торгівлі, запроваджуючи додаткові мита на імпорт з КНР, Мексики та деяких інших країн. Тому подарунок від глави уряду Британії можна назвати легким «тролингом».

Повідомляється також, що перша леді США Меланія Трамп отримала від Терези Мей у подарунок чайний сервіз, створений британським дизайнером Еммою Бріджвотер.

Нагадаємо, що Дональд Трамп може зустрітися з Володимиром Зеленським після переговорів з Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?