Термінова нарада в РНБО: чому Зеленський скликав силовиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Термінова нарада в РНБО: чому Зеленський скликав силовиків

Термінова нарада в РНБО: чому Зеленський скликав силовиків
Джерело:  online.ua

Рада національної безпеки та оборони України проведе нараду найближчим часом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За словами секретаря Олексія Данілова, нарада була скликана для обговорення сценарії реінтеграції ОРДЛО. Він зазначив, що президент налаштований лише на безкровне врегулювання.

"Президент України Володимир Зеленський чітко окреслив свою позицію щодо неприпустимості розв'язання проблеми окупованих територій військовим шляхом і необхідності досягнення миру на Сході України політико-дипломатичними зусиллями. Секретар РНБО України впевнений, що наша держава за підтримки міжнародних партнерів зможе повернути тимчасово окуповані території та припинити військові дії", - зазначили у представництві Ради.

Втім, Данілов пояснив, командування ЗСУ наразі мають необхідні директиви на випадок різноманітних варіантів розвитку подій.

Нагадаємо, лідери "нормандської четвірки" зустрінуться у понеділок, 9 грудня. Переговори відбудуться у Парижі.

Як повідомляв ONLINE.UA, про скликання наради РНБО за участю силовиків та керівництва інших стратегічних структур оголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Зустріч цілком пов'язана з питанням "нормандського саміту" та ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?