Термінова зустріч Зеленського з олігархами - що насправді сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Термінова зустріч Зеленського з олігархами - що насправді сталося

Термінова зустріч Зеленського з олігархами - що насправді сталося
Джерело:  online.ua

16 березня українські журналісти дізналися, що глава держави Володимир Зеленський терміново зібрав в Офісі президента олігархів та впливових бізнесменів. Про дану зустріч в ОПУ офіційно не звітували, тому українцям залишилося лише здогадуватися, що відбувалося за закритами дверима та чому президент вирішив невідкладно провести зустріч з олігархами. Тільки 17 березня український бізнесмен Андрій Ставніцер повідомив, що на зустрічі з Володимира Зеленського з бізнесом домовилися створити окремий фонд, з якого країна зможе забезпечувати лікарні необхідними засобами в умовах боротьби з коронавірусом.

Подробицями переговорів він поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Домовилися створити окремий фонд, з якого країна зможе забезпечувати лікарні необхідними засобами. Крім грошей, будемо допомагати людьми, ресурсами, логістикою, досвідом. На зустрічі було 15 бізнесменів, у тому числі Петрашко, Пінчук, Ахметов, Коломойський, Олександр Ярославський, Веревський, Сергій Тігіпко, Гайдук, Воронов, Владислав Чечоткін, Климов. У кожного свої компетенції", - написав Ставніцер.

За його словами, першочергове, про що вдалося домовитися, апарати для штучної вентиляції легенів, адже з цим все погано, лікарні катастрофічно не готові.

"І тести потрібні обох типів - експрес та ПЛР. З тестами питання більш-менш вирішено, в суботу приїде перший 1 млн експрес-тестів, за словами президента, їх в першу чергу передадуть на передову", - заявив бізнесмен.


Як повідомляв раніше ONLINE.UA, фахівці із ФРН запевняють, що пандемія коронавірусу може тривати два роки. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?