"Терпіння вичерпується": влада ЄС звернулася до британців
Категорія
Світ
Дата публікації

"Терпіння вичерпується": влада ЄС звернулася до британців

"Терпіння вичерпується":  влада ЄС звернулася до британців
Джерело:  online.ua

31 березня президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер зізнався, що у нього закінчується терпіння через Brexit. З даною заявою він виступив у ефірі Rai News, передає ONLINE.UA.

Його критика прозвучала на тлі того, як британська прем'єрка Тереза Мей зазнала третьої поразки у парламенті з угодою про вихід з ЄС.

"До наших британських друзів у нас багато терпіння, але навіть терпіння вичерпується... Наразі ми знаємо, щодо чого британський парламент говорить "ні". Але ми не знаємо, щодо чого він може сказати "так", - додав президент Єврокомісії.

Юнкер має надію, що британський парламент узгодить подальші кроки у найближчі дні.

Як відомо, минулого тижня британські депутати втретє провалили угоду Терези Мей з ЄС, і ймовірність "жорсткого" виходу Британії значно зросла. Є ймовірність, що прем'єр зможе повернути документ до Палати громад в четвертий раз цього тижня, щоб спробувати уникнути такого сценарію.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністерка Великої Британії  Тереза Мей сказала депутатам-консерваторам на закритому засіданні, що вона піде з посади після того, як відбудеться Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?