Тесть Клімкіна через путінську медаль став героєм скандалу: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Тесть Клімкіна через путінську медаль став героєм скандалу: опубліковано відео

Тесть Клімкіна через путінську медаль став героєм скандалу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі помітили у тестя глави МЗС Павла Клімкіна генерала Юрія Михайленка медаль за анексію Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера Олександра Чорноморця в Facebook.
"А це тесть нашого міністра закордонних справ Клімкіна. Генерал Юрій Васильович Михайленко. Під стрічкою з російським прапором - медаль "За повернення Криму". Цікаво сам керівник МЗС України має "Медаль за повернення Криму"? Має її наш Президент? Керівник МО? Глава СБУ? І якщо мають, то чому соромляться носити? PS. Це батько його нової дружини, з якою розписався в цьому році. Тому це не те, що "старі справи", що "родичів не обирають". Обирають", - пише Чорноморець.




Крім цього блогер "****ий Київ" опублікував відео передачі з генералом, знятої в жовтні 2015 року в окупованому Севастополі.
"Все, пацани, приїхали. Тесть Клімкіна. Севастополь жовтень 2015 року", - пише він.


Також він додав скріншот, згідно з яким Михайленко є членом регіональної громадської приймальні міністра оборони України.



Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своїй декларації про доходи за 2015 рік вказав як свою дружину Марину Михайленко, в той час як в декларації за 2014 рік нею значилася Наталія Клімкіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?