Тестування почалося: Twitter готує нові функції для користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Тестування почалося: Twitter готує нові функції для користувачів

Тестування почалося: Twitter готує нові функції для користувачів
Джерело:  online.ua

В адміністрації мікроблогу Twitter анонсували нову функцію, яка матиме вигляд швидких повідомлень, на які мережа не зможе реагувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представника компанії Кайвона Бейкпура.

За його словами, наразі триває тестування нововведення. Випробування проходять на території Бразилії, одночасно на двох платформах - Android та iOS.

Бейкпур пояснив, що нова функція за назвою fleets дозволить поділитися "швидкоплинними" ідеями чи думками. Вони зникатимуть за 24 години.

Користувачі не зможуть відреагувати на такі публікації ретвітами, лайками чи коментарями. Їх можна переглянути за допомогою аватара.

Адміністрація визнала, що новий формат нагадує stories, які існують в інших соцмережах.

"Є також декілька навмисних відмінностей, щоб зробити досвід більш зосередженим на тому, щоб ділитися і бачити думки людей", - додав представник мікроблогу.

Користувачі Twitter під твітами Бейкпура їдко зазначили, що адміністрацію блогу дуже давно просять про функцію редагування повідомлень, а вона натомість розробляє якісь інші нововведення.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно співзасновник Twitter Джек Дорсі наголосив, що у мікроблозі ніколи не з'явиться такої функції, як редагування пост фактум. Він вважає, це створить можливість для усіляких маніпуляцій — користувачі не повинні виправляти твіти після того, як на них вже відреагували певним чином інші люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?