The Hardkiss подарували відомій українській щедрівці унікальне рок-звучання - неймовірне відео
Категорія
Культура
Дата публікації

The Hardkiss подарували відомій українській щедрівці унікальне рок-звучання - неймовірне відео

The Hardkiss подарували відомій українській щедрівці унікальне рок-звучання - неймовірне відео
Джерело:  online.ua

Український музичний гурт The Hardkiss неочікувано для всіх презентував українську народну пісню "Щедрик" у новій обробці. Артистам вдалося поєднати різдвяну композицію зі своїм хітом "Helpless", що став першим оприлюдненим синглом п'ятого альбому "Акустика. Live", повідомляє ONLINE.UA.

24 грудня на офіційному ютуб-каналі музикантів був опублікований запис з концертного виступу The Hardkiss у рамках останнього концертного проєкту. Саме композицією "Helpless" музиканти вирішили представити широкому загалу альбом "Акустика. Live".

"Ділюся з вами часточкою магії, яку ми створили на Акустичному концерті. Для мене це водночас найсильніша та найскладніша композиція концерту, яку я обожнюю", - прокоментувала нову роботу гурту його лідерка Юлія Саніна.

Пісня "Helpless" отримала нове звучання та чарівно поєдналася з різдвяною народною композицією "Щедрик" у музичній обробці Миколи Леонтовича. Варто зазначити, що альбом The Hardkiss "Акустика. Live" побачить світ вже на початку 2020 року.

"Казково, класно було б окремо випустити цілий акустичний альбом з оркетром , як Металіка робила здається; Магія якась...неймовірно...; The Hardkiss це гордість України; Дякую за такий подарунок перед Різдвом!; Дякую. Потужно, атмосферно і зворушливо. Хочеться ще і ще такої музичної магії. Соковито!", - пишуть українці в коментарях до відео.

The Hardkiss  – Helpless/Щедрик:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт Onuka нарешті презентував довгоочікуваний кліп на пісню Zenit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?