The Times повідомила про підготовку Великої Британії до удару по Сирії з Кіпру
Категорія
Світ
Дата публікації

The Times повідомила про підготовку Великої Британії до удару по Сирії з Кіпру

The Times повідомила про підготовку Великої Британії до удару по Сирії з Кіпру
Джерело:  The Times

Британія готується до повітряного удару по Сирії з бази Акротірі, що на Кіпрі.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на відомості видання The Times.

За даними газеті, британські військові літаки на базі вже знаходяться у стані бойової готовності. "Наші літаки уже на злетних полосах в Акротірі. Ми повністю готові", — заявив співбесідник видання. За його словами, наразі йде мова про 8 бомбардувальників Panavia Tornado, що застосовують крилаті ракети.

Читайте також: Еммануель Макрон погрожує розбомбити "хімічні об'єкти" в Сирії

Раніше з'явилась інформація, що Лондон направив до берегів Сирії кораблі, у тому числі есмінець під назвою HMS Duncan, що оснащений ракетним комплексом и протикорабельними ракетами.

Ще недавно BBC повідомляло, що британський прем'єр планує підтримати атаку США по території Сирії, навіть якщо подібний крок не підтримає парламент, бо вважає абсолютно необхідною відповідь на хімічну атаку у Думі, де загинули десятки людей.

Лідер лейбористів Джеремі Корбін заявив, що подібні рішення повинні отримати дозвіл парламенту і інакше бути не може. "Ми не хочемо бомбардувань, котрі призведут до ескалації», — сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що В Алжирі розбився літак з 200 пасажирами на борту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?