Ти на себе в дзеркало дивився? В Україні жорстко звернулися до прихильників Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ти на себе в дзеркало дивився? В Україні жорстко звернулися до прихильників Савченко

Ти на себе в дзеркало дивився? В Україні жорстко звернулися до прихильників Савченко
Джерело:  online.ua

Прихильникам народного депутата  Надії Савченко  пояснили, чому вона не може керувати країною.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA сказав відомий український художник Сергій Поярков.
"На сьогоднішній момент люди не бачать партії, не бачать лідера, до яких є довіра. Є, звичайно, до сих пір ті, хто довіряє Савченко. Але, як на мене, всіх цих людей необхідно просто ставити на облік у психдиспансері. Тому що коли людина вірить ось цьому жаху, коли ось це дешеве фуфло втюхують у вуха, і людина на це ведеться - її треба просто позбавляти права голосувати", - вважає він.
На його думку, популярність Савченко в Україні говорить про незрілість українського суспільства.
"Савченко - взагалі чудовий лакмусовий папірець. Деяка популярність Савченко, що досі збереглася - це індикатор дикої незрілості суспільства. Виявляється, у нас дуже багато дебілів. Ви вже вибачте, що говорю, як останній Лавров, але не можу тут його не процитувати: дебіли... Дорослі інфантильні люди з відсутністю критичного мислення", - сказав художник.
Читайте також: Ляльководи Савченко поспішають, але проблеми будуть не тільки з нею
Поярков прокоментував те, що в Україні далеко не всі управлінці мають необхідні для своєї роботи досвід і знання.
"Пам'ятаю, одразу після Революції був зроблений такий собі "масовий хабар": віддати Майдану якісь посади. Ми разом з усіма призначали уряд, чого тільки в житті у мене не було! І ось, я пам'ятаю, до нас з Вакарчуком підійшов Віталій Кличко і сказав: хлопці, скажіть, що ви думаєте з приводу призначення Булатова міністром (Дмитро Булатов в 2014 році був міністром молоді та спорту України, - ONLINE.UA)? І мені не дасть збрехати Вакарчук - ми хором сказали: ні в якому разі! Ми з ним це обговорювали якраз перед цим. Не треба, нехай він буде другим, першим заступником. Але не треба його призначати міністром! Розумієте, все-таки управлінець і чиновник повинен в цій структурі вирости", - зазначив він.
Художник вважає, що країною не повинні керувати такі люди, як Савченко.
"Я зараз не відбілюю Порошенко, я просто дивуюся дебілізму людей, які говорять про ту ж Надю (Савченко, - ONLINE.UA): оце вона схожа на мене, бухає як я, щось таке верзе, така вся з народу — то хай вона... Ти на себе в дзеркало дивився, ушльопище? Ти розумієш, що якщо ти будеш керувати країною - тобі і таким як ти буде в сто разів гірше?!", - заявив він.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA, Є кошмар гірше Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенко і Савченко-президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?