Ти просиш мене стати прем'єром без поваги: торги Гройсмана підірвали соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ти просиш мене стати прем'єром без поваги: торги Гройсмана підірвали соцмережі

Ти просиш мене стати прем'єром без поваги: торги Гройсмана підірвали соцмережі
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися зі спікера Верховної Ради  Володимира Гройсмана, який не може вирішити, чи бути йому прем'єр-міністром.


Об этом сообщает ONLINE.UA.


"Отже, Володимир Гройсман відмовився висуватися на пост прем'єр-міністра. Депутати БПП, які не змогли утримати в собі цю інформацію, наприклад Мустафа і Сергій, ще напевно розкажуть подробиці, але наскільки я знаю, ціна питання - 5 міністрів і відмова приймати Віталія Ковальчука як віце-прем'єра", - написав

Валерій Калниш

.





"А голосів за відставку Яценюка знову немає. Нарахували 184, так як частина Народного фронту випадково піде в буфет", - коментує Віктор Шлінчак.


"Ви думаєте новини закінчилися? Ось вам ще! Гройсман вже хоче в прем'єри. Знову погодився. Це грьобаний сором. "Тиха українська ніч"", - додав він.




"Нібито Гройсман вже погодився. Слухайте, моя перша жінка і то менше в***сь", - жартує Сергій Іванов.


"Насправді причина відмови Гройсмана очолити Кабмін вельми проста. Після того, як Ложкін завбачливо проігнорував можливість стати першим віце-прем'єром, ПП вирішив замінити цю посаду заступником глави АП Ковальчуком, щодо якої Гросйман таку особисту неприязнь відчуває, що їсти не може. тобто, питання банально в "своїх" людях. А ви думали, вони там через стратегії розвитку України один одного дрочать? Навіть не смішно. Б'юся об заклад, зараз БПП вкине дезу про те, що Яценюк відмовляється йти", - додав він.





"За інсайдерською інформацією з АП очолити Кабмін може запрошений з-за кордону ісландський політик з індійським корінням Рімідалв Намсйорг. Чекаю підтвердження", - написав Святослав Батов.




"Сьогодні ввечері в Києві небезпечно виходити на вулицю - можуть зловити і запропонувати очолити уряд", - сміється Микола Гнатовский.




"Не встигло обсохнути чорнило на заяві Арсенія Яценюка про відставку, як тільки що Володимир Гройсман заявив на фракції БПП про те, що він не готовий бути Прем'єр-Міністром в ситуації, коли йому не дають призначити в Кабмін тих кандидатів в міністри, кого він хотів запропонувати. Конфлікт розгорнувся на фоні того, що Петро Порошенко, після відмови Бориса Ложкіна бути Першим Віце-прем'єр-міністром, рекомендував призначити в якості контролера за роботою Прем'єра Віталія Ковальчука. Володимир Гройсман був категорично проти цього призначення і щойно заявив про відмову, в такому випадку, очолювати Кабінет Міністрів", - пише Антон Геращенко.


"Фракція "Народного Фронту" заявляє про свою відповідальності за долю країни і готовність створювати коаліцію з Блоком Петра Порошенка в інтересах держави і народу України. Тільки для цього нашим партнерам і, перш за все, Петру Порошенко необхідно дійти згоди всередині своєї фракції і визначитися, - Україна це парламентсько-президентська республіка або президентсько-парламентська. А взагалі, все, що відбувається дуже нагадує мені народне прислів'я: «не копай яму іншому - сам в неї потрапиш". Тільки в нашому випадку на краю прірви - вся Україна", - додав він.



Нагадаємо, спікер Верховної Ради України  Володимир Гройсман, який відмовився стати прем'єр-міністром, перед цим висунув ряд умов, при яких він погодився б очолити Кабінет міністрів. При цьому, за останніми даними, Гройсман все ж погодився очолити уряд у результаті переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?