Тихановська надала США докази військової агресії Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Тихановська надала США докази військової агресії Лукашенка

Тихановська надала США докази військової агресії Лукашенка
Джерело:  online.ua

Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська надала команді американського лідера Джо Байдена докази участі режиму нелігітимного президента Білорусі Олександра Лукашенка в російській війні проти України.

Джерело: "Голос Америки"

Тихановська привезла у Штати докази військової агресії Лукашенка

Я надала нову інформацію щодо Білорусі та розповіла їм про нашу стратегію, як перемогти Лукашенка; наша стратегія базується на виснаженні режиму Лукашенка. Це масові докази запуску ракет з нашої території, переміщення російської техніки на території Білорусі. Це внутрішня інформація про якісь внутрішні розпорядження про розміщення на нашій території різної російської військової техніки. Так, люди збирали цю інформацію протягом усього періоду війни. Вони добре задокументовані, і ми передали ці докази уряду, - розповіла Світлана Тихановська.

Політикиня звернула увагу на те, що лобіює інтереси Україні на міжнародній арені. Вона регулярно просить про певне спорядження, військову допомогу для нашої армії.

Опозиціонерка нагадує світовим лідерам, що Україна бореться не лише за свою державу.

Вони борються за демократичні цінності, за незалежність, а білоруси борються поруч з ними за свою незалежність також, - наголосила Тихановська.

Як уже згадувалося раніше, білоруська опозиціонерка завітала до США, щоб відвідати церемонію поховання колишньої державної секретарки Мадлен Олбрайт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?