Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin показав кліп з росіянами після публічної підтримки України
Категорія
Культура
Дата публікації

Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin показав кліп з росіянами після публічної підтримки України

Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin показав кліп з росіянами після публічної підтримки України
Джерело:  online.ua

Лідер німецького гурту Rаmmstеin Тілль Ліндеманн, який раніше публічно підтримував Україну у війні проти РФ, неочікувано для всіх випустив кліп з росіянами, який він знімав безпосередньо у Москві.

Джерело:  Till Lindemann

Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin показав кліп з росіянами

Такий вчинок артиста дуже здивував його українських фанатів, оскільки протягом останнього року Ліндеманн неодноразово піднімав український прапор на своїх концертах.

Ба більше, як відомо, після повномасштабного вторгнення РФ гурт Rammstein скасував концерти в Росії.

Проте це чомусь не завадило музиканту зняти кліп з росіянами та навіть опублікувати його в мережі.

Що важливо розуміти, Ліндеманн залучив до створення відеороботи російську актрису Аглаю Тарасову, з якою влаштував екранну любов та пристрасні поцілунки.


Ба більше, над створенням кліпу працювала російська акторка та режисерка Ганна Цуканова-Котт. Їхні імена можна знайти в описі кліпу на ютубі.
Варто також звернути увагу на те, що кліп знімали ще два роки тому, до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Зйомки відеороботи відбувалися на арені Великого Московського цирку. Всі локації теж відзняти в Москві за активної участі росіян.

Дві росіянки, які знялися у ролику гурту Rаmmstеin, зараз живуть в Росії та просувають російську культуру. Вони мовчать про війну в Україні, але хизуються кліпом з Ліндеманном.

Наразі невідомо, чому Тілль Ліндеманн зважився на цей скандальний вчинок.

Як Ліндеманн підтримував Україну

Після 24 лютого 2022 Тілль Ліндеманн публічно вирішив підтримати український народ.

Група Rammstein хотіла б висловити підтримку народу України, який чинить опір жахливій агресії з боку російського уряду. Ми глибоко співчуваємо та сумуємо з приводу їхніх страждань, – заявив музикант.

Не можна також не згадати про те, що Тілль Ліндеманн їздив на вокзал в Німеччині, де допомагав українським біженцям з житлом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?