Тимощука помітили з георгіївською стрічкою у Пітері: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Тимощука помітили з георгіївською стрічкою у Пітері: з'явилися фото

Тимощука помітили з георгіївською стрічкою у Пітері: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Колишнього футболіста збірної України Анатолія Тимощука, який є рекордсменом за кількістю зіграних матчів у синьо-жовтій футболці головної команди країни, а нині працює в системі російського ФК "Зеніт", взяв участь у заходах з приводу Дня Перемоги, надівши на себе так звану георгієвську стрічку.

Як повідомляє ONLINE.UA, Тимощук та футболісти "Зеніта" поклакли квіти до момумента "Мать Родіна" на одному із цвинтарів Санкт-Петербурга.

Разом із Тимощуком вінок до монумента поклав екс-головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, який останній сезон відпрацював на посту наставника "Зеніта". Цікаво, що у соцмережах вказали на те, що у Луческу принаймні на фото немає георгієвської стрічки.

Фото із Тимощуком та георгієвською стрічкою викликали бурхливе обговорення у соцмережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, 14 квітня на Конгресі Федерації футболу України Анатолій Тимощук був виключений з Виконкому організації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?