Тимошенко назвала Гройсмана "пупиришкою": з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко назвала Гройсмана "пупиришкою": з'явилося відео

Тимошенко назвала Гройсмана "пупиришкою": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко відповіла на пропозицію прем'єр-міністра Володимира Гройсмана передати її Росії замість грошей за газ, обізвавши його "пупиришкою".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Тимошенко в ефірі телеканалу ZIK.

"Такими висловлюваннями Гройсман нагадує пакувальну плівку з пухирцями... Діти, коли хочуть погратися, тиснуть ці пупиришки, вони лопаються голосно. Ось для мене це образ Гройсмана. Це така пупиришка, на яку можна натиснути, вона вибухає і на цьому все", - сказала лідер фракції "Батьківщина".

Читайте також: Одним махом: Гройсман обіцяє скасувати всі радянські закони

Тимошенко також заявила, що Гройсман - це "тінь" президента Петра Порошенка.

"На жаль, у нас немає самостійного прем'єр-міністра. У нас є тінь президента, прем'єр-міністр Гройсман, який виконує всі його забаганки", - зазначила політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Гройсман різко відреагував на новину про те, що в Кропивницькому старанно готуються до його приїзду, терміново малюючи розмітку по можливому маршруту слідування глави уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?