Тимошенко викликала хвилю сарказму і гніву своєю скромною декларацією
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко викликала хвилю сарказму і гніву своєю скромною декларацією

Тимошенко викликала хвилю сарказму і гніву своєю скромною декларацією
Джерело:  online.ua

Лідер "Батьківщини"  Юлія Тимошенко  вказала в електронній декларації вельми скромні, в порівнянні з іншими політиками і чиновниками, кошти, що викликало бурю сарказму в соцмережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані електронної декларації, оприлюдненої на сайті НАЗК.


У декларації Тимошенко вказала 485 971 грн на рахунку в банку, ще 318 тис грн готівкою, в той час як у її чоловіка Олександра Тимошенка, - майже три мільйони грн на рахунку та $270 тис, 163 тис євро, 360 тис грн готівкою.


У 2015 році лідер політсили отримала за роботу у Верховній Раді 75 616 грн і компенсацію за депутатську роботу 80 559 грн, а витратила на придбання товарів, - 162 500 грн; Олександр Тимошенко отримав майже 2,4 млн грн від Diafox Consulting Limited, 120 тис від Britico Product s.r.o, 693 тис грн від Toulouse Net LP, і виплати СК "Арсенал Страхування" на суму в 66 тис грн.


Тимошенко орендує будинок в 588 кв м в Козині Київської області має право використання на ділянку площею 1,5 тис кв і 1862 кв м в Козині. При цьому, і будинок, і земля належить її двоюрідній сестрі Шараповій Тетяні. У той же час, вказана у власності квартира площею в 59,4 кв м в Дніпрі з підписом: "Помилково не скасована реєстрація. Квартира не належить Тимошенко Юлії Володимирівні".


Також у власності лідера "Батьківщини" вказані ювелірні вироби, у власності її чоловіка, - двоє наручних годинників, автомобілі Mercedes-Benz GL-350 CDI 2014 року і ціною 1,248 млн грн і ГАЗ 14 1983 року, куплений в 2014 році за ціною 79, 7 тис грн.


Крім іншого, чоловік Тимошенко має дев'ять компаній в Україні: 100% компанії "Леді Ю", 51% "Агросоюз Фенікс" і "Фармасепт", 50% "Проект А" 50%, 33,3% "Євразійський торговий дім", 25 % "Геофорс", "Радекс-Трипілля" і "Радекс груп", 15% "Деосепт".


У мережі здивувалися тому, як скромно Юлія Тимошенко розписала своє майно в декларації і здивувалися, звідки вона бере стільки дизайнерських нарядів і прикрас, маючи одну зарплату депутата.


Відомий блогер Роман Шрайк написав: "Юлія Володимирівна не підвела. Немає в неї ніфіга, крім 12 тис грн зарплати і оренди будиночка в Козині (588 метрів). Вирішено - переїжджаю в Козин. Там добре і недорого".



Павло Славінській: "Луї Вітон, я так розумію, вже продала?".


Ольга Лень: "Півмільйона грн на рахунку та ще майже 300 тис готівкою все ж є. Чи не голотьба якась".


Андрій Скидан: "Що ви хочете від бабусі? У неї старенький шаблон. Дата змінила і все".


Вадим Чеботар: "Може скинемося бабі Юлі, їй так важко живеться на одну зарплату".


Андрій Білонік: "Невже один я відчуваю, наскільки анахронізмом при нинішніх реаліях є баба Юля".


Ihor Nykolyshyn: "Аферистка з косою!".


Наталя Кантор: "Дивні речі відбуваються. У депутатів, далеких від бізнесу, повно нерухомості, земельних ділянок, десятки машин. А у Юлі, яка серйозно займалася бізнесом - нічого, сирота!".


Vladimir Kiselov: "Пора їй знову в Качанівку".


Яна Верещака: "Тобто вона за ці 12 тис. знімає будинок в елітному селищі, ще й одягається в брендові шмотки. Ось це економна!".


Ірина Ягодкіна: "Ось що значить досвід багаторічний!!!"


Ольга Журавель: "Це ВР їх такими робить? Або туди тільки такі і потрапляють?".


Cyril Kharlay: "БомжЮля".


Oksana Zhuk-Grechanovska: "Не здригнулася, людина-цвях".


Andrey Boykachev: "Сумочки, наряди і аксесуари теж орендує?".


Liubov Maidanyk: "Старовір) У нові порядки не вірить)".


Aleksandra Datsenko: "Цікаво, а вони між собою взагалі домовлялися, "посони, ахтошопише..".


Роман Синчук: "Так може у неї і справді тут нічого немає - все на рахунках в офшорах ще з часів ЄЕСУ)".


Irina Ruseva: "А я думала, вона так довго туфлі, сумки, наряди свої рахує. Брехати навіщо, навколо все сліпі чи що?".


Як повідомляв ONLINE.UA, нардепи від фракції "Блок Петра Порошенка"  Ярослав і Богдан Дубневичі задекларували на двох 578,4 млн готівки і 409 об'єктів нерухомого будівництва на сім'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?