Тимошенко закликала Порошенко зняти свою кандидатуру з виборів і відповісти перед законом
Категорія
Україна
Дата публікації

Тимошенко закликала Порошенко зняти свою кандидатуру з виборів і відповісти перед законом

Тимошенко закликала Порошенко зняти свою кандидатуру з виборів і відповісти перед законом
Джерело:  online.ua

Про те, що під час Погоджувальної ради голів фракцій і комітетів парламенту лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагала від чинного глави української держави Петра Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів на посаду президента України, йдеться  на сайті  партії.

Про це повідомляє ONLINE.UA посиланням на ІА «УНІАН».

За її словами, журналісти встановили, що українській армії постачали непридатні запчастини за завищеними цінами, а в справі фігурують бізнес-партнери президента, його фірми і сам глава держави.

Кандидат в президенти України обурилася тим, що в той час, коли українці віддавали останні копійки на військовий податок, коли інші держави направляли гроші власних платників податків на допомогу Україні, через завод «Ленінська кузня», через корпорацію «Богдан» в інтересах президента відмивалися і виводилися за кордон на офшорні рахунки державні кошти, в тому числі і з оборонного бюджету. «Ключові ЗМІ світу сьогодні пишуть про корупцію президента України», - зазначила вона.

Вона додала, «що корупційні схеми застосовувалися роками, вже визнали і НАБУ, і Генеральна прокуратура. Єдине, чого вони бояться - вимовити вголос, що очолював цю піраміду корупції діючий президент».

Юлія Тимошенко також звернула увагу на те, «що притягнення винних до відповідальності сьогодні чиниться шалений супротив. Більшість в парламенті - подільники глави держави, Генпрокурор є кумом президента, Верховний суд перетворений в кишенькову структуру. Але нова влада, запевнила глава «Батьківщини», притягне до відповідальності і самого президента, і його корупційне оточення».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?