Тимошенко зробила гучну заяву у справі Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Тимошенко зробила гучну заяву у справі Савченко

Тимошенко зробила гучну заяву у справі Савченко
Джерело:  online.ua

Глава парламентської фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"" Юлія Тимошенко заявила про те, що  влада Росії і України змогла попередньо домовитися про звільнення засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко.


Про це Тимошенко заявила в ефірі телепрограми "Шустер Live" 25 березня, повідомляє ONLINE.UA.


За словами Юлії Володимирівни, Надія Савченко може бути передана в обмін на якихось політв'язнів, які перебувають в Україні, або передана для відбування покарання в Україні за міжнародними правовими документами.


Також Тимошенко зазначила, що домовленості вдалося досягти завдяки старанням президента США Барака Обами і канцлера Німеччини Ангели Меркель.


Лідер "Батьківщини" додала, що сподівається, що в найближчі тижні вже вдасться остаточно домовитися про повернення льотчиці, а поки просить Савченко повернутися до нормального харчування і чекати "дня, коли ми будемо її зустрічати на рідній українській землі".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в МЗС України повідомили про те, що стан здоров'я Надії Савченко істотно погіршився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?